Gietvloeren zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Niet voor niets wordt dit vloertype de laatste tijd steeds vaker gelegd in woningen en bedrijfspanden. Voor kantoren is een gietvloer de ideale basis. Door zijn strakke en naadloze design is een gietvloer gemakkelijk schoon te maken en heeft hij nauwelijks onderhoud nodig. Op https://www.goedkope-gietvloeren.nl vind je gietvloeren tegen een scherpe prijs. Er zijn verschillende soorten gietvloeren verkrijgbaar. Zo zijn er comfortabele, licht elastische vloeren voor in huis, maar ook harde gietvloeren, die bestand zijn tegen industriële belasting.

Kies je eigen stijl

Een gietvloer is helemaal naar eigen wens samen te stellen. Er zijn vele stijlen en kleuren mogelijk. Op goedkope gietvloeren vind je bijvoorbeeld de populaire betonlookvloer. Hiermee creëer je een moderne en industriële sfeer. Je hebt de uitstraling van beton, maar het gemak en comfort van een gietvloer. Naast complete gietvloeren zijn er ook vloercoatings aan te brengen. Deze zijn ideaal als je je kantoor een geheel nieuwe uitstraling wilt geven, maar niet de hele vloer wilt vervangen. Een vloercoating wordt aangebracht over de bestaande vloer. Wil je wel de kleur en stijl van je bestaande vloer behouden, kun je kiezen voor een kleurloze vloercoating.

Wat kost een gietvloer?

De kosten van een kunststof gietvloer hangen af van het gekozen materiaal en de oppervlakte waarop de vloer gelegd wordt. Eerst wordt bekeken of de ondergrond geschikt is om een gietvloer op aan te brengen. Als dit niet het geval is, wordt de ondergrond voorbehandeld. Het is mogelijk een gietvloer aan te brengen op een hele verdieping. Dit zorgt voor een rustige en harmonieuze uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens voordelig. De prijs per vierkante meter daalt namelijk als de oppervlakte groter wordt. Op gietvloerrotterdam.nl vind  je allerlei informatie over gietvloeren die geschikt zijn voor jouw woning of kantoor.

Unieke gietvloeren op maat

Een gietvloer wordt volledig op maat gemaakt. Daarbij wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Zo kies je bij gietvloer rotterdam zelf de kleur en het dessin van je vloer. Daarnaast zijn er nog extra opties voor je vloer beschikbaar. Zo kun je een antislip laag in de toplaag van je vloer laten verwerken of een geluiddempende laag laten aanbrengen. Het plaatsen van een gietvloer neemt meerdere dagen in beslag, omdat de verschillende lagen moeten indrogen. Houd daar rekening mee in je planning.

Pin It on Pinterest