Eckhart kantoorinrichting

Zo houd je de koelkast op kantoor opgeruimd

Geplaatst op

Het netjes houden van je keuken is mogelijk wel het meest van belang dan elke andere kamer op kantoor. We brengen er  een hoop tijd door, en van saaie taakjes kunnen vermakelijke activiteiten worden ontworpen als we niet over rommel struikelen door naar citroensap te zoeken. Ben je geen kei in het coördineren van het kantoor, maar zou je wel beter gecoördineerd willen zijn? In dit artikel vertellen we de 4 stappen naar een opgeruimde koelkast.

 

1. Gooi weg wat over de datum is

Om te beginnen… als je een opgeruimde koelkast wilt, is de kans omvangrijk dat hij nu een hoop troep bevat. Gooi weg wat je niet meer gebruikt of wat over de datum is, om de koelkast minder rommelig te maken. Want laten we eerlijk zijn, niemand gaat ooit die oude friet saus eten die je drie jaar geleden van een restaurant mee naar huis nam.

 

2. Bescherm je koelkastplanken

Er bestaan platen die je op de planken in je koelkast legt om ze te verdedigen tegen vieze vlekken. Deze zouden uitstekend zijn voor het opvangen van die onvermijdelijke sap vlekken en andere smeersels.

 

3. Gebruik bakjes en organizers

Gebruik bakjes en andere organizers voor je gecoördineerde koelkast. Denk bijvoorbeeld aan een frisdrank rek. Ik denk dat het nog simpeler is om op deze manier te coördineren, omdat je werkelijk een aparte plek hebt voor zekere dranken en voedingsmiddelen.

 

4. Snack zone voor de kids

Creëer een snack zone, zodat de kinderen niet iedere dag je mooi gecoördineerde koelkast overhoop halen! Maak bijvoorbeeld een lade vrij die vol ligt met snacks en drankjes voor de kinderen. Label dit dan tevens zodat ze weten dat dat hun ‘zone’ is.

 

Makkelijk om een gecoördineerde koelkast te krijgen, toch? Oké, op naar de winkel voor wat plastic bakken… en mogelijk wat vuilniszakken. Is jouw koelkast zo aangedaan dat je een nieuwe nodig hebt? Bekijk deze Amerikaanse koelkasten en start direct met een gecoördineerde koelkast!

 

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Het nieuwe tijdperk van transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen wand voor op kantoor symboliseert meer dan alleen een fysieke scheiding tussen ruimtes. Het staat voor een moderne aanpak van...

Lees meer

Verbeter de productiviteit op de werkplek met een schoonmaakbedrijf

Schone en georganiseerde werkomgevingen zijn van vitaal belang voor het creëren van een ideale werkomgeving en hebben een directe evenredige invloed...

Lees meer

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden