Elk kantoor heeft natuurlijk een sterke, duurzame en vooral mooie vloer nodig. Je moet alleen nog bepalen voor wat voor vloer. Ga je voor een gietvloer of kies je toch liever voor keramische tegels?

Gietvloer in een kantoor

Wil je een strak geheel creëren in je kantoor? Dan is een naadloze gietvloer wel echt een goede keuze. Gietvloeren zijn sterk, kunnen tegen een stootje en gaan ontzettend lang mee. Uiteraard moet je er wel rekening mee houden dat er soms zichtbare krassen op komen door het schuiven van de bureaustoelen. Met een opknapbeurt ziet hij er wel weer als nieuw uit.                                     Gietvloeren worden gemaakt van verschillende materialen. De prijs is ook afhankelijk van de keuze van het materiaal. Let hier dus goed op wanneer je een gietvloer uitkiest. 

Keramische tegels 

Een andere keuze voor de kantoorvloer zijn keramische tegels. Keramische tegels zijn verkrijgbaar met vele soorten printen. Wil je een warm en knus kantoor inrichten? Dan doen houtlooktegels de truc. Maar ga je liever voor modern? Met keramische betonlook tegels maak je van elke ruimte een industrieel droomkantoor. Kies je voor de houtlook? Dan heb je ook de mogelijkheid om visgraat tegels aanschaffen. Deze keramische tegels zijn smal en lang en creëren een visgraatpatroon. 

Echte houten vloer

Als je liever geen keramische tegels wilt, kan je uiteraard ook nog een echte houten vloer aanschaffen. Je hebt de keuze tussen verschillende houtsoorten. Elke houtsoort neemt zijn eigen eigenschappen met zich mee. De ene houtsoort zal wat meer werken, terwijl de ander weer heel erg lang mee gaat zonder al te veel onderhoud. Maar waar je met elke houten vloer wel mee te maken krijgt, is het onderhoud. Bij de ene houtsoort zal dit wat meer zijn dan bij de ander. Met houten vloeren komt het voor dat je van tijd tot tijd het hout opnieuw moet schuren en oliën. Voor een kantoor is dit niet de beste keuze.

Pin It on Pinterest