Het is van het grootste belang dat je bedrijf ten alle tijden op vele verschillende manieren veilig is. Zo zijn veilige werkmethoden belangrijk, maar ook de staat van sloten, ramen en deuren in het kader van de inbraakpreventie spelen een belangrijke rol. Over dit laatste willen we je graag informeren in deze blog. Lees snel verder en ontdek hoe ook jouw bedrijf kan beschikken over een gedegen beveiliging!  

Laat je beveiliging checken

Stap 1 in het veiliger maken en houden van je bedrijf is contact opnemen met een slotenmaker. We raden je 4-Locks Slotenmaker Haarlem aan, omdat zij de expert zijn op het gebied van inbraakpreventie. Stap 2 is een afspraak plannen voor een inbraakpreventie check. Wat houdt zo’n check in? Het voordeel van deze check is dat een expert gaat kijken naar de staat van je sloten, deuren en ramen. Zo kan hij of zij objectief vaststellen of er aanpassingen gedaan moeten worden om de zwakke plekken uit de beveiliging te halen. Het kan zijn dat sloten vervangen dienen te worden of dat ramen en deuren dievenklauwen moeten krijgen. Soms is een hele deur toe aan vervanging. Dat lijkt een behoorlijke investering, wat misschien soms ook wel zo is, maar aan de andere kant is het altijd nog goedkoper dan een inbraak te moeten incasseren waarbij voor duizenden euro’s schade aangericht wordt. 

Wat doet een slotenmaker nog meer? 

De slotenmaker is dus de inbraakpreventie expert bij uitstek, maar wat doet deze nog meer? Je kunt ook bij deze slotenexpert terecht wanneer het te laat is en er al een inbraak(poging) geweest is. Ze kunnen dan een noodafsluiting voor je maken, vervolgens de schade verhelpen en de beveiliging een upgrade geven, zodat het allemaal wel veilig wordt. Daarnaast is de slotenmaker ook erg bedreven in het openen van sloten. Het kan zo zijn dat je jezelf per ongeluk buitensluit. Dan hoef je door de diensten van deze expert geen breek- en klimcapriolen uit te halen. Wel zo fijn, denken wij. Blijf ons volgen voor meer informatieve blogs, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt in en rond jouw branche. 

Pin It on Pinterest