Wat is giethars en wat heb je eraan? Deze vraag staat centraal in de blog die je vandaag onder ogen krijgt. We kunnen je alvast verklappen dat het een kunststof is die je zowel voor vloeren als voor decoratieve objecten kunt gebruiken. Hoe het precies zit zullen we hieronder moeten ontdekken! Lees snel met ons mee en doe je voordeel met de tips die we hieronder voor je onder elkaar gezet hebben.

Wat is giethars?

Giethars is gemaakt van kunststof en is voor vele doeleinden te gebruiken we nemen hieronder een aantal opties met je door: 

  • Je kunt decoratieve objecten maken door bijvoorbeeld munten of wat dan ook te overgieten met giethars. De objecten worden dus in de kunststof bewaard / omvat door dit materiaal. Dit heeft als voordeel dat je ook zaken die verweren kunt conserveren. Er zijn tal van dingen die je zou kunnen noemen, bijvoorbeeld een boeket bloemen dat je van iemand krijgt en wat je graag wilt bewaren. Als ondernemer is het helemaal niet raar om persoonlijke dingen in je kantoor te zetten. Je kunt dus gemakkelijk met giethars en sfeerobject maken van iets dat je dierbare is om dit vervolgens op de werkvloer te etaleren. 
  • Een tafel maken. Wanneer je het als ondernemer leuk vindt om een tafel in je kantoor te zetten die je zelf gemaakt hebt, dan kun je dit gemakkelijk doen met giethars. Er bestaat een trend waarbij er een houten tafel in het midden overgrote wordt met giethars, dan krijg je een soort van rivier idee op de tafel. Dit noemen ze dan een rivertafel. Een grappig idee voor in je kantoor.

Zo zijn er verschillende dingen die je zou kunnen doen, maar natuurlijk is één van de meest belangrijke toepassingen van giethars de gietvloer. Dit is een supersterke vloer die slijtvast is en goed tegen vocht kan. Sterker nog: de vloer is ondoordringbaar voor vocht. 

Giethars is dus een multifunctioneel product waar we het laatste woord nog niet over gezegd hebben. 

Pin It on Pinterest