Het is heel tof om sneller je projecten te kunnen afronden. Niet waar? Dan heb je wel de nodige gereedschappen nodig om dit voor elkaar te krijgen. In deze blog nemen we een aantal voordelen met je door van hele handige tools die jouw leven een stuk makkelijker gaan maken. Namelijk de zogenaamde lucht tackers. Lees snel verder om te checken wat het precies voor een dingen zijn. 

Wat zijn luchttackers? 

In deze blog nemen we met je door wat luchttackers precies zijn. Je zou je ook kunnen afvragen wat tackers precies zijn. In feite zijn luchttackers een versie van tackers. Je hebt namelijk ook tackers die werken met elektrisch aangedreven systemen. Je noemt een lucht tacker ook wel eens een tacker met compressor. 

Waar gebruiken we luchttackers voor?

Over het algemeen kun je zeggen dat luchttackers gebruikt worden voor het zwaardere werk op de bouwplaats. Tackers die werken met elektriciteit zijn bedoeld voor lichtere werkzaamheden, zoals het aan elkaar bevestigen van houtdelen.

Waarom zijn tackers zo handig? 

Tackers zijn nietpistolen, of ook wel spijkerpistolen genoemd, daarmee kun je dus met grote kracht spijkers of nietjes door materialen heen schieten. Op deze manier kun je efficiënt werken. Je zult dan ook zeker zien dat projecten een stuk sneller van de grond komen. Zo kun je heel snel een tuinhuis bouwen. Dan maakt het niet zoveel uit of het nu prefab is of niet. 

Je kunt natuurlijk alles doen met ouderwetse tools, als hamer en spijkers, maar er zijn tegenwoordig dus ook allerlei andere zaken die je kunt inzetten om sneller bouwprojecten af te ronden. De tacker is een van die tools. Andere tools die we zeker aanraden om snel resultaten te boeken is een elektrische schroevendraaier. Dat scheelt echt zoveel! 

Bij een grote meubelzaak uit Zweden (waar je de meubels zelf van in elkaar zet) zijn ze er ook achter dat zo’n schroevendraaier zich dubbel en dwars uitbetaalt, dus verkopen ze hem voor een zacht prijsje in hun winkels.  

Pin It on Pinterest