Eckhart kantoorinrichting

Verschillende soorten tuinhuizen

Geplaatst op

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van het concept van een tuinhuis, dan gaan we je in deze blog proberen over te halen. Een tuinhuis is namelijk heel handig als opbergruimte, als studio, of misschien wel als kantoortje. Tuinhuizen komen in verschillende soorten en maten. Je kunt een tuinhuis compleet kopen, je kunt hem zelf bouwen, je kan het zo gek maken als je wil. De stijl van zo’n tuinhuis wordt vaak gematcht aan de stijl van het huis.

Een tuinonderhoud tuinhuis.

Als je een tuinhuis wilt gaan bouwen, dan kan je vaak gemakkelijk gerecyclede producten gebruiken. Dit is goed voor het milieu en je kosten gaan er ook nog eens van omlaag. Tuinhuizen zijn niet alleen gemaakt voor planten, ook om spullen in op te staan zijn ze erg handig.

Garage tuinhuis.

Een garage / tuinhuis, is een tuinhuis die eigenlijk dezelfde functie heeft als een garage. Dit soort tuinhuis wordt dus voornamelijk gebruikt als opslagplek voor alles wat je in de tuin nodig hebt, maar je kan er ook dingen opslaan die je bijvoorbeeld in huis niet meer nodig hebt. Hier wordt een tuinhuis het voornaamste voor gebruikt. Als je veel met het milieu bezig bent, dan kun je zo’n tuinhuis makkelijk maken van gerecyclede materialen. Net als met de tuinonderhoud tuinhuis scheelt dit in kosten en je CO2-afdruk.

Studio of kantoor.

In Nederland gebeurt het niet heel veel, maar in het buitenland is dit best wel een bekend concept. Een tuinhuis dat gebruikt wordt als studio of kantoor. Soms wordt deze studio ook wel eens omgebouwd naar een soort van mancave. Wat je allemaal met een studio kan, mag jezelf helemaal gaan invullen. Je kunt er een hobbykamer van maken of een plek waar je gewoon met je vrienden even alleen kunt zijn. Je tuinhuis kan ook je kantoor worden. Dit is vooral handig als je zelf niet zo’n groot huis hebt en misschien niet zoveel aparte kamers erin. In zo’n kantoor tuinhuis kan je dan toch de concentratie vinden die je nodig hebt voor bepaalde dingen die je thuis moet doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden