Eckhart kantoorinrichting

Vergelijk waterontharders voor op kantoor

Geplaatst op

Een waterontharder vergelijker online bekijken kan de nodige vragen oproepen. In deze tekst willen we je graag meer vertellen hierover. Daarom moet je echt even verder lezen om erachter te komen wat een waterontharder allemaal voor jou kan doen op kantoor. 

Op onze site kun je nog veel meer leuke blogs lezen. Neem ze allemaal door!

Verschillende waterontharders 

Er zijn verschillende waterontharders die je voor kantoor zou kunnen kiezen. Er zijn magnetische waterontharders die werken met magnetische straling. Daarnaast zijn er waterontharders die werken met een zoutreservoir en een ionenwisselaar. Wij raden je aan om te gaan voor de magnetische waterontharder omdat deze niet met zout werkt. Het zout is namelijk niet zo goed voor het milieu. 

Wat doen waterontharders?

In principe zorgen waterontharders ervoor dat er zich geen kalkaanslag vormt in bijvoorbeeld wasmachines en vaatwassers. Ook op kantoor is het erg handig om te zorgen dat de vaatwasser niet vol komt te zitten met kalk. Zeker op kantoor wordt een vaatwasser erg vaak gebruikt omdat er veel mensen zijn die kopjes et cetera in de vaatwasser zetten. Dan zul je ook zien dat kalkaanslag zich sneller gaat vormen wanneer je geen gebruik maakt van een waterontharder.

Heb ik veel werk met een waterontharder?

Het leuke van waterontharders die werken met magnetische straling, is dat ze totaal geen onderhoud vragen. Het enige wat je hoeft te doen is de waterontharder aan te sluiten op de hoofdleiding voor het water. Meestal kun je deze vinden in de meterkast maar binnen bedrijven varieert het nog weleens. Sluit het ding aan en hij doet zijn werk met de magneten die erin zitten. 

 

Wil je meer weten over waterontharders en hoe je daar je voordeel mee kunt doen, dan raden we je aan om eens te kijken op de website wateronthardervergelijker.com. Lees ook onze andere blogs. Veel plezier ermee. We blijven je graag informeren en op de hoogte houden.

 

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Het nieuwe tijdperk van transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen wand voor op kantoor symboliseert meer dan alleen een fysieke scheiding tussen ruimtes. Het staat voor een moderne aanpak van...

Lees meer

Verbeter de productiviteit op de werkplek met een schoonmaakbedrijf

Schone en georganiseerde werkomgevingen zijn van vitaal belang voor het creëren van een ideale werkomgeving en hebben een directe evenredige invloed...

Lees meer

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden