Heb je een nieuwe kantoorruimte gevonden voor je bedrijf? Dan wil je deze graag natuurlijk helemaal eigen maken. Je hebt nu een lege ruimte voor je waar je van alles mee kunt doen. Voordat je begint met het kiezen van bureaus, kapstokken, monitors en stoelen, is het misschien een goed idee om na te denken over verbeteringen voor je nieuwe ruimte. In deze blog geven we je een paar voorbeelden voor waar je over na kunt denken als je een nieuwe ruimte gaat betrekken.

Akoestiek

Een goede akoestiek is erg belangrijk in een ruimte waarin regelmatig overlegd en gebrainstormd zal worden. Je wil natuurlijk graag dat de ruimte niet (te veel) galmt en de aandacht bij mensen afdwaalt van de boodschap. In dat geval kun je nadenken aan verbeteringen voor je nieuwe ruimte door middel van bij voorbeeld een akoestisch plafond.

Verwarming

Je wil graag dat je personeel het lekker warm heeft. Als je het koud hebt, ben je immers niet meer zo productief, natuurlijk! Het is daarom misschien een goed idee om eventueel vloerverwarming te installeren of een prettige klimaatbeheersing. Op die manier zorg je ervoor dat iedereen lekker en met plezier aan het werk is.

Kleurkeuze

Als je de nieuwe meubels nog niet hebt uitgezocht, is dit een prima moment om na te denken over de juiste kleurkeuze voor in je ruimte. Kleuren hebben een grote impact op de gemoedstoestand en de instelling van je personeel. Er bestaan verschillende theorieƫn over welke kleuren goed werken in combinatie met andere kleuren. Het kan de moeite zijn om hierover na te denken wanneer je kantoorruimte nog leeg is.

Kantoormeubelen

Als je eenmaal de juiste keuzes hebt gemaakt voor wat betreft akoestiek, keuze qua kleurgebruik en de verwarming en klimaatbeheersing, dan kun je nu gaan bepalen welke meubelen je in je nieuwe kantoor wil hebben.

Pin It on Pinterest