Het kopen van een nieuwe keuken kan een stressvolle onderneming zijn. Natuurlijk zijn wij er om je een gerust gevoel te geven en je met tips door de verschillende keuzes heen te helpen. Lees snel verder richting je ideale goedkope keukens voor kantoor.

Inventariseer en oriƫnteer

Als je op zoek bent naar een nieuwe ingerichte keuken voor kantoor, dan is het slim om naar een showroom te gaan, maar ook met je medewerkers te spreken. Waar hebben ze behoefte aan op keukengebied? Want de keuken is immers voor hen bedoeld. Inventariseer eerst en ga vervolgens oriƫnteren op de verschillende opties die leveranciers bieden. Een tip: ga nooit de keuken op dezelfde dag direct kopen. Slaap er eerst een nachtje over. Vergelijk verschillende keukens in dezelfde prijsklasse.

Meer informatie inwinnen

Enkele vragen die je kunt stellen: heeft het bedrijf veel ervaring, wat is mijn budget, heeft de leverancier eigen monteurs of besteden ze de montagewerkzaamheden uit? Hoe zit het met de garantie? Welke ervaringen hebben andere klanten, met andere woorden: zoek recensies over de diensten van het bedrijf op. De sterren van Google zijn een meetinstrument evenals de geschreven recensies.

Design

Welke soorten design passen er goed in een modern kantoor? Vaak zijn minimalistische stijlen populair in het bedrijfsleven. Dit geldt zowel voor het ontwerp van het kantoor als dat van de keuken. Het is niet altijd mogelijk om een standaard keuken te bestellen, deze zijn vaak goedkoper omdat ze eenvoudig in een grote oplage gemaakt kunnen worden. Een design dat op maat gemaakt is, is vaak veel duurder, maar wel een betere keuze wanneer een standaard design simpelweg niet past.

Kwaliteit

De eerste aandacht gaat uit na het design, maar vlot daarna is het goed om te kijken naar de kwaliteit. Belangrijke aandachtspunten zijn: keukenkasten, het werkblad, de gootsteen, kranen en eventuele ingebouwde apparaten.

Levertijd

Wellicht hebt je een datum in gedachten wanneer je keuken voor kantoor klaar moet zijn. Zoek de leverancier die dit kan realiseren voor je. Het is daarbij wel belangrijk dat je een redelijke datum stelt waarin in de leverancier kan leveren.

Inrichting van de ruimte

Natuurlijk moet de keuken passen bij de rest van de ruimte. Design dat matcht, daar zijn we naar op zoek. Denk daarbij aan: wandbekleding, gordijnen, verlichting en andere decoratie.

Online

We raden je aan om alleen online te bestellen als het bedrijf een thuisservice heeft, waarbij ze je thuis advies geven. Ideaal is wanneer dit bedrijf ook een montage en afwerkingsservice heeft. Soms heeft een bedrijf ook een showroom, gaan dan zeker kijken.

Pin It on Pinterest