Eckhart kantoorinrichting

Leuke items laten bedrukken

Geplaatst op

Soms wil je gewoon iets grappigs geven aan iemand. Dat kan verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld voor de grap of juist voor een zakelijke relatie van je.

Een koffiemok met logo, leuk om te geven? Wij denken van wel! En bovendien is er nog veel meer mogelijk op dit gebied. Dus lees snel verder en laat je inspireren.

Koffiemokken met logo

Een koffiemok met logo is niet alleen praktisch, maar ook een geweldig cadeau-idee. Elke keer dat je zakelijke relatie een slok neemt, worden ze herinnerd aan jouw bedrijf. Kies voor een grappig ontwerp of een pakkende slogan om het extra speciaal te maken.

Bedrukte sleutelhangers

Sleutelhangers zijn kleine, maar doeltreffende geschenken. Bedruk ze met jouw bedrijfslogo, een leuke quote of zelfs een kleine afbeelding die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Zo zorg je ervoor dat jouw merk altijd bij de hand is.

T-shirts met humor

Wil je echt iets grappigs? Overweeg dan het bedrukken van T-shirts met een humoristische twist. Het kan een komische slogan zijn die met je bedrijf te maken heeft of gewoon iets luchtigs en grappigs. Het resultaat? Een uniek en persoonlijk geschenk.

Op maat gemaakte notitieboeken

Notitieboeken zijn altijd handig, vooral als ze op maat gemaakt zijn. Laat ze bedrukken met een inspirerende boodschap, het logo van je bedrijf of zelfs met een grappige illustratie. Zo wordt elk idee dat op papier wordt gezet een stukje leuker.

Gepersonaliseerde telefoonhoesjes

Iedereen gebruikt tegenwoordig een smartphone, dus waarom niet kiezen voor gepersonaliseerde telefoonhoesjes? Bedruk ze met een stijlvol ontwerp, je bedrijfsnaam of zelfs een speelse afbeelding. Het is niet alleen praktisch, maar ook een modebewuste keuze.

Humoristische muismatten

Breng wat humor naar de werkplek met bedrukte muismatten. Kies voor grappige afbeeldingen, woordspelingen of een ontwerp dat de werkdag opvrolijkt. Het is een klein gebaar, maar het kan het dagelijkse kantoorleven zeker aangenamer maken.

Bedrukte kladblokken

Iedereen kan wel een kladblok gebruiken voor snelle notities. Maak het interessanter door ze te laten bedrukken met vrolijke kleuren, motiverende quotes of zelfs kleine cartoons. Zo wordt het maken van aantekeningen een feestje!

Grappige USB-drives

USB-drives zijn praktisch, maar je kunt ze ook leuk maken! Kies voor USB-drives in de vorm van grappige karakters, bedruk ze met een speelse boodschap of ga voor een ontwerp dat past bij de branche waarin je actief bent.

Lollige kalenders

Kalenders zijn nuttig, maar ze kunnen ook leuk zijn! Kies voor een kalender met grappige illustraties, woordspelingen of zelfs bedrijfsspecifieke humor. Elke maand een nieuwe reden om te glimlachen.

Originele waterflessen

Geef water drinken een nieuwe dimensie door bedrukte waterflessen te schenken. Kies voor kleurrijke designs, speelse quotes of personaliseer ze met de naam van de ontvanger. Zo wordt hydrateren een stijlvolle aangelegenheid.

Nu je geïnspireerd bent door deze leuke ideeën, ben je klaar om de wereld van bedrukte items te verkennen. Of je nu op zoek bent naar zakelijke relatiegeschenken of gewoon iets grappigs voor een vriend wilt geven, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en geef een glimlach cadeau!

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden