Eckhart kantoorinrichting

Houd je kantoorkeuken netjes: voorkom kalkaanslag

Geplaatst op

Kalkaanslag wordt ook wel de witte sloper genoemd en is niet voor niets een groot probleem in de Nederlandse keukens en badkamers. Het hele probleem met kalkaanslag is dat alles wat te maken heeft met de watersystemen, en apparaten die gebruik maken van water, in je woning minder goed gaat functioneren. Daar komen allerlei problemen achterweg die je echt niet wilt. In deze blog willen we graag met je doornemen hoe je de problemen met kalkaanslag kunt voorkomen door een simpele oplossing. Lees snel verder om te ontdekken wat deze oplossing is. Bij waterontharder4u helpen ze je graag verder aan de nodige vervolg informatie en tips. 

Wat doet een waterontharder voor je kantoorkeuken?

Het is goed om te weten wat een waterontharder voor je kantoor keuken kan doen om deze netjes te houden. Wanneer je nieuwe keuken hebt voor je kantoor is het wel erg fijn dat deze goed blijft functioneren. Waterontharders zorgen ervoor dat de kalkaanslag zich niet gaat hechten aan apparaten in de keuken, denk bijvoorbeeld aan de vaatwasser of de waterkoker. De warmte elementen die in deze apparaten zitten trekken als het ware kalkaanslag aan. Het is belangrijk om te zorgen dat de kalk voor die tijd al uit het water gehaald is of zich zo gedraagt dat het zich niet hecht aan de warmte elementen. Voor dit laatste zorgt een waterontharder. 

De magnetische waterontharder is heel gemakkelijk 

Een van de meest gemakkelijke waterontharders is de magnetische waterontharder en dit komt omdat je er geen onderhoud aan hebt. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op de hoofdwaterleiding en klaar ben je. Deze magnetische waterontharder werkt niet met een bepaald reservoir of filter dat je moet verversen of vervangen.

De magnetische straling van de magnetische waterontharder zorgt ervoor dat kalk in het water opgelost blijft zitten en zich zo gedraagt dat het niet gaat hechten aan de verwarmingselementen van de diverse apparaten.

We hebben het steeds gehad over verwarmingselementen en dat daar de kalkaanslag zich aan hecht, maar ook in de leidingen van je kantoor kan kalkaanslag zich ophopen. Op deze manier is het dus mogelijk dat radiatoren van het verwarmingssysteem minder goed gaan presteren waardoor je maandelijkse kosten voor verwarming, die al bijzonder hoog zijn, nog hogere uit kunnen vallen.

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Het nieuwe tijdperk van transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen wand voor op kantoor symboliseert meer dan alleen een fysieke scheiding tussen ruimtes. Het staat voor een moderne aanpak van...

Lees meer

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden