In deze blog geven we je een aantal tips waarmee jij je kantoor op een betere manier kan inrichten. We richten ons hierbij op ondernemers die graag een goede ruimte voor de medewerkers willen creƫren. We nemen met je door waarom het belangrijk is dat je een waterontharder aanschaft. Lees snel verder om te ontdekken hoe een dergelijk apparaat jou kan helpen je keukenapparatuur goed te houden.

Kalkaanslag en dure apparaten in de keuken

Wanneer we kijken naar de keuken, zeker in een zakelijke context, dan komt het vaak voor dat er (semi-)professionele koffiezetapparaten en dergelijke aanwezig zijn. Wanneer je dan te maken hebt met hard water, dat is water waar veel kalk in zit, dan kan dit voor problemen zorgen in de apparatuur. Het is namelijk het geval dat kalk zich afzet tegen leidingen van een pand of keukenapparaten waar water doorheen stroomt. Na verloop van tijd gaan de problemen zich manifesteren, zo gaan apparaten steeds meer energie vragen en dus meer stroom gebruiken, ook presteren ze slechter, bijvoorbeeld een koffiezetapparaat dat minder goede koffie maakt.

De ideale oplossing tegen kalkaanslag

Dat kalkaanslag voor veel problemen zorgt, is nu wel bekend, maar de oplossing ervoor is nog niet doorgedrongen in het bewustzijn van mensen. Het punt is dat in veel gevallen kalkaanslag voorkomen kan worden. Nu ligt vaak nog de nadruk op de verwijdering van kalkaanslag, dit is te zien aan alle middelen die verkrijgbaar zijn om het te verwijderen, waar dagelijks reclame voor gemaakt wordt. Tegenwoordig ligt steeds meer de nadruk op preventie, dit is te bereiken door de zogenaamde waterontharders.                                            We raden je aan een waterontharder te kiezen die werkt met magnetische straling. Dit omdat je dit apparaat geen onderhoudswerkzaamheden vraagt. In vergelijking met waterontharders die werken met filters of zout en ionenwisselaars, is de magnetische veel handiger. We zullen je de details hierover besparen. 

Het leuke van een waterontharder die werkt op magnetische straling, is dat het magnetisme het water zo bewerkt dat kalk zich niet afzet tegen de leidingen van je pand of keukenapparatuur.

Pin It on Pinterest