Eckhart kantoorinrichting

Duurzame, circulaire en recyclebare lockers bestel je bij De Locker Fabriek

Geplaatst op

De Locker Fabriek is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in metalen en houten lockers. Het bedrijf is gevestigd op twee locaties in Nederland. Vanuit De Meshallen in Wijchen werkt het bedrijf samen met Eromesmarko. Samen richten zij zich op allround onderwijsinrichtingen. Het bedrijf heeft tevens een showroom in Emmen. Vanaf deze locatie richt het bedrijf zich op de zakelijke markt. Hier worden ook de metalen lockers geproduceerd. De houten lockers van De Locker Fabriek komen uit de fabriek in Hoogeveen. De Locker Fabriek wil koploper zijn op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe zij dit realiseren, lees je in dit artikel.

De Locker Fabriek streeft naar duurzame en circulaire oplossingen

De Locker Fabriek is onderdeel van de Fair Furniture Group. Bedrijven die deel uitmaken van deze groep streven naar nieuwe, circulaire en duurzame oplossingen. Het gaat hierbij om een verduurzaming van het hele proces: van grondstoffen tot en met de recycling van producten.

Dit doen zij onder andere door het gebruik van biomateriaal, duurzame energie en circulaire producten. Hiervoor werken zij nauw samen met andere organisaties. De Locker Fabriek wil iets betekenen voor de omgeving, de maatschappij en de aarde. Samen met hun medewerkers werken zij toe naar een toekomstbestendige economie.

De Locker Fabriek volgt alle nieuwste ontwikkelingen

De Locker Fabriek wil zichzelf elke dag verbeteren en de CO2-footprint verkleinen. Dit doen zij door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen. Zodra er een nieuwe duurzame ontwikkeling bekend is, gaat De Locker Fabriek direct op zoek naar toepassingen. Denk hierbij aan een nieuwe energiebron, een nieuw materiaal of een nieuwe techniek. De Locker Fabriek werkt bijvoorbeeld met hennep en bermgras en met gerecyclede PET-flessen.

Voor de productie van de lockers gebruiken ze zo min mogelijk verschillende materialen. Hierdoor zijn de lockers makkelijk te recyclen en herbruikbaar. Het staal van de lockers is voor minimaal 85% gerecycled en voor 100% recyclebaar. Voor de houten lockers gebruiken ze enkel duurzaam gecertificeerd hout. Daarnaast zijn de lockers modulair. Dit betekent dat losse onderdelen makkelijk te vervangen zijn.

Lokale productie

De producten van De Locker Fabriek komen uit Nederlandse fabrieken. Ook hun grondstoffen halen ze uit de regio. Zoveel mogelijk uit Nederland en anders uit West-Europa. Door lokaal te produceren verkleint De Locker Fabriek haar footprint doordat er minder transport nodig is.

Duurzame lockers kopen?

Ben jij op zoek naar een duurzame en recyclebare locker? Wil je samenwerken met een bedrijf dat bewust werkt aan een betere wereld? Bestel dan je nieuwe lockers bij delockerfabriek.nl. Zij denken graag met je mee.

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Het nieuwe tijdperk van transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen wand voor op kantoor symboliseert meer dan alleen een fysieke scheiding tussen ruimtes. Het staat voor een moderne aanpak van...

Lees meer

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden