Wat is volgens u de vitale veiligheid in kantoren, huizen en banken? Zei u daar ‘sloten’? Absoluut correct!!! Sloten zijn de vitale bescherming en veiligheid op dit soort plekken. Zonder sloten kan er geen beveiliging zijn, wat je ook doet. Nu mensen het belang van digitale sloten begrijpen, geven ze duizenden euro’s uit voor de installatie van digitale sloten om hun kantoren en bedrijfspanden te beveiligen tegen overvallen en vandalisme.

Redenen waarom u de voorkeur moet geven aan het kopen van digitale sloten in plaats van de traditionele sloten

Dit is het tijdperk van de technologie en digitalisering, dus mensen geven de voorkeur aan het kopen van digitale sloten. De waarheid is dat deze sloten eigenlijk beter zijn dan hun traditionele tegenhangers en wel een aantal opzichten. Ze bieden de ultieme veiligheid waar u vroeger alleen maar van kon dromen.

Met het traditionele slot systeem moet u bijhouden wie de sleutels allemaal gebruikt. Nu kan dit een echte opgave zijn. U kunt de sleutels gemakkelijk kwijtraken en uzelf in de problemen brengen. In het geval dat meer dan één persoon het slot gebruikt om toegang te krijgen moet u meerdere sleutels hebben. Klinkt het veilig? Helemaal niet!

Dit nieuwste slotsysteem is veilig en beveiligd. Deze sloten werken op oplaadbare batterijen en zijn ontworpen om op vele manieren toegang te bieden, zoals het scannen van het netvlies, vingerafdrukken en zelfs alfanumerieke codes.

De meeste digitale sloten werken met een codesysteem. Deze worden gebruikt in kleedkamers. U hoeft alleen maar een 4-cijferige code in te voeren en te genieten van ultieme veiligheid.

Soorten digitale sloten

Er zijn twee hoofdtypen digitale sluitsystemen beschikbaar. Laten we eens kijken wat ze zijn en hoe ze werken.

Gedeeld type

Het gemeenschappelijke type slotsysteem is, zoals de naam al aangeeft, ideaal als meerdere mensen het slot gebruiken. U kunt meer dan één code per gebruiker hebben. Alle gebruikers hebben toegang tot de deur/locker, maar met verschillende codes. Naast deze gebruikerscodes is er één mastercode die kan worden gebruikt in geval van nood.

Toegewezen type

De toegewezen codes zijn specifiek ontworpen voor individuele gebruikers. Dit type heeft ook een master code die kan worden gebruikt als het slot vergrendeld is en de gebruiker de code is vergeten.

Lees meer over Slotenmaker diensten – locksecure.nl/slotenmaker-dordrecht

Pin It on Pinterest