Ga je met een hele groep op vakantie? Hoe ga je dan naar de bestemming? Meerdere auto’s gebruiken is natuurlijk geen efficiënte manier. Maar heb je al eens gedacht aan het huren van een busje? In deze blog benoemen we de voordelen!

Met iedereen in één vervoersmiddel

Ga je op reis met negen vrienden? Ga je dan splitsen met twee auto´s op vakantie? Het nadeel meteen zichtbaar. Je groep wordt opgesplitst, hierdoor ben je niet de hele reis met al je vrienden. Daarom is het niet zo’n gek idee om een goedkoop busje huren bij Bert Jonk. Zou je dan niet beter een busje kunnen huren? Je bent dan de hele reis samen met al je vrienden, zo maak je de hele reis samen mee.

Minder voertuigen

Het is niet fijn om achter elkaar aan te rijden, als je meer dan twee voertuigen hebt zal er altijd wel iemand zijn die achterblijft of een keer fout rijdt. Bovendien is het gewoon geen effectieve manier van reizen. Wanneer je een busje huurt is dit geschikt voor de hele groep. Zelfs als je niet je hele groep in een busje kwijt kunt, dan kun je het aantal benodigde voertuigen minimaliseren door een busje te, dat plaats biedt aan meerdere mensen.

Meer bagageruimte

Busjes hebben voldoende ruimte voor je bagage en persoonlijke bezittingen. Ze zijn gebouwd om groepen van A naar B te brengen, zo  hoeft niet het gevoel te hebben dat je teveel bagage inpakt en persoonlijke spullen meeneemt. Als je het gevoel hebt dat er nog te weinig ruimte is, kun je ook een bestelwagen huren om alles te vervoeren wat je nodig hebt. 

Pin It on Pinterest