Eckhart kantoorinrichting

De voordelen van een gietvloer als kantoorvloer

Geplaatst op

De vloer in een kantoor heeft veel invloed op de uitstraling, sfeer en werkomstandigheden van het kantoor. Zowel voor werknemers als voor (potentiële) klanten is het van belang dat de kantoorvloer een bepaalde uitstraling geeft aan de gehele ruimte. Om deze reden kiezen steeds meer bedrijven voor een gietvloer als kantoorvloer. Met een gietvloer heb je als bedrijf zijnde de onderstaande voordelen:

  • Moderne, industriële uitstraling
  • Naadloos afgewerkt en stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht
  • Snel en zwaar belastbaar
  • Verkrijgbaar in iedere kleur

Moderne, industriële uitstraling

Gietvloeren geven een ruimte een moderne en industriële uitstraling. Door het strakke design krijgt het kantoor een frisse en industriële uitstraling. Voor werknemers kan dit een positief effect hebben op de sfeer en werkomstandigheden in het bedrijf. Ontvang je als bedrijf veel klanten en mensen van buitenaf? Met een moderne gietvloer maak je indruk en geef je direct een visitekaartje af.

Naadloos afgewerkt en stofvrij

Het grote voordeel van gietvloeren is de naadloze afwerking. In tegenstelling tot vele andere vloeren wordt een gietvloer naadloos afgewerkt, waardoor er geen stof- en vuilresten kunnen gaan zitten tussen naden. Dit scheelt veel tijd en moeite met het schoonmaken van de kantoorvloer, aangezien juist de naden het meest lastig zijn schoon te maken.

Onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht

Gietvloeren zijn vloeistofdicht, waardoor ze zeer goed bestand zijn tegen indringing van vocht. Deze vloeistofdichtheid en de naadloze afwerking maken gietvloeren onderhoudsvriendelijk. Gietvloeren blijven over het algemeen vrij goed schoon en het schoonmaken van de vloer kan snel en efficiënt. Door de vloer wekelijks te stofzuigen en eens in de zoveel tijd te dweilen blijft een gietvloer netjes en kun je jarenlang genieten van de kantoorvloer.

Snel en zwaar belastbaar

Een gietvloer is snel en zwaar belastbaar. Het snel kunnen belasten van een kantoorvloer is belangrijk, zodat de werkzaamheden niet te lang stil hoeven liggen. Daarnaast kan het ook helpen dat een gietvloer als kantoorvloer zwaar belastbaar is, aangezien er zware kantoormeubelen zijn en de vloer dus wel belast moet kunnen worden.

Verkrijgbaar in iedere kleur

Heb je speciale wensen qua kleuren voor je kantoorvloer? Met een gietvloer als kantoorvloer zijn de mogelijkheden oneindig. Er kunnen verschillende kleuren met elkaar gecombineerd worden en het is zelfs mogelijk om teksten of een logo in de vloer te laten verwerken.

Gerelateerde berichten

Een glazen wand voor op kantoor: Het nieuwe tijdperk van transparantie en ruimtelijkheid

Een glazen wand voor op kantoor symboliseert meer dan alleen een fysieke scheiding tussen ruimtes. Het staat voor een moderne aanpak van...

Lees meer

Over ons

Lees onze publicaties voor de nodige inspiratie.

Contactgegevens

Via info @eckhart-kantoorinrichting.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden